خانه  > slide, اعدام  >  یک زندانی در زندان بوکان اعدام شد

یک زندانی در زندان بوکان اعدام شد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز یکشنبه ۲۵ آبان ماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان بوکان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یک زندانی در زندان بوکان اعدام شد.

هویت وی که سحرگاه امروز یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به چوبه‌دار آویخته شد، محمد امین صفاری توسط هرانا احراز شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای صفاری پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر پایه آماربرداری سالانه‌ی مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵ تنها ۵.۸۶٪ از اعدام‌های صورت‌گرفته در زندان‌های ایران توسط نهادهای رسمی و رسانه‌های داخلی اعلام شده‌اند. این در حالی است که ۹۴.۱۴٪ اعدام شدگان به صورت مخفیانه یا بدون اعلام در رسانه‌های جمعی اعدام شده اند. در بسیاری از این اعدام‌ها، به‌دلیل مخفی‌کاری، زندانیان حتی از حق ملاقات آخر با خانواده خود محروم شده‌اند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید