خانه  > slide, زندانیان  >  تداوم بازداشت امیرحسین باقری علویجه در اصفهان

تداوم بازداشت امیرحسین باقری علویجه در اصفهان

خبرگزاری هرانا – امیرحسین باقری علویجه، دانشجوی کارشناسی‌ارشد دانشگاه اراک و ساکن اصفهان، با گذشت ۷۳ روز از زمان دستگیری، همچنان در بازداشت به سر می‌برد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امیرحسین باقری علویجه کماکان در بازداشت است.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، تاکنون کیفرخواست پرونده آقای باقری علویجه صادر نشده و وی همچنان در بازداشت و بلاتکلیفی به سر می‌برد.

هرانا در گزارش پیشین خود اعلام کرده بود که آقای باقری علویجه به بیماری‌های خاص مبتلا است و به مصرف مستمر دارو و رسیدگی پزشکی نیاز دارد.

امیرحسین باقری علویجه روز دوشنبه ۱۱ خردادماه، توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود در شهر علویجه اصفهان بازداشت شد. مأموران ضمن تفتیش منزل، شماری از وسایل الکترونیکی متعلق به او و اعضای خانواده‌اش را نیز ضبط کردند.

او سال گذشته توسط دادگاه انقلاب نجف‌آباد به یک سال حبس تعلیقی محکوم شده بود. وی در اجرای بخشی از این حکم باید شنبه اول هر ماه در شعبه اجرای احکام این شهر حاضر شود.

آقای باقری علویجه در تاریخ ۱۳ فروردین ۱۴۰۴، توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود در شهر علویجه اصفهان بازداشت و پس از ۱۵ روز با تودیع وثیقه آزاد شد.

امیرحسین باقری علویجه، دانشجوی کارشناسی‌ارشد دانشگاه اراک و ساکن شهر علویجه‌ اصفهان است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید