خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  امیرحسین باقری علویجه در اصفهان بازداشت شد

امیرحسین باقری علویجه در اصفهان بازداشت شد

خبرگزاری هرانا – امیرحسین باقری علویجه، دانشجوی دانشگاه اراک و ساکن شهر علویجه اصفهان روز دوشنبه ۱۱ خردادماه، توسط نیروهای امنیتی در این شهر بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امیرحسین باقری علویجه بازداشت شد.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، نیروهای لباس‌شخصی با مراجعه به منزل آقای باقری در شهر علویجه اصفهان، او را با اعمال خشونت بازداشت کردند. ماموران همزمان منزل این شهروند را مورد تفتیش قرار دادند و لوازم الکترونیکی او و خانواده‌اش را ضبط کردند.

یک منبع نزدیک به خانواده این شهروند ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: «امیرحسین باقری علویجه به بیماری های خاصی مبتلاست و به مصرف مداوم دارو نیاز دارد. عدم دسترسی به دارو در بازداشت، به افزایش نگرانی خانواده و نزدیکان او منجر شده است.»

تا لحظه تنظیم این گزارش، از دلایل بازداشت، محل نگهداری و اتهامات مطروحه علیه این دانشجو اطلاعی حاصل نشده است.

او سال گذشته توسط دادگاه انقلاب نجف‌آباد به یک سال حبس تعلیقی محکوم شده بود. وی در اجرای بخشی از این حکم باید شنبه اول هر ماه در شعبه اجرای احکام این شهر حاضر شود.

آقای باقری علویجه در تاریخ ۱۳ فروردین ۱۴۰۴، توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود در شهر علویجه اصفهان بازداشت و پس از ۱۵ روز با تودیع وثیقه آزاد شد.

امیرحسین باقری علویجه، دانشجوی کارشناسی‌ارشد دانشگاه اراک و ساکن شهر علویجه‌ اصفهان است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید