خبرگزاری هرانا – رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رباط کریم از صدور رأی سبز قضایی و مجازات جایگزین حبس برای مسئول یک واحد غیرمجاز تولید زغال صنعتی در این شهرستان خبر داد. این واحد پیشتر به دلیل فعالیت غیرمجاز و ایجاد آلودگی زیست محیطی با دستور مقام قضایی پلمب شده بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از صدا و سیما، یک متهم در رباط کریم به مجازات جایگزین حبس محکوم شد.
علیرضا فاضلی ثانی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رباط کریم، اعلام کرد که یک واحد تولیدی پس از دریافت گزارشهای مردمی و انجام پایشهای کارشناسی، به دلیل فعالیت غیرمجاز و ایجاد آلودگی شناسایی و با دستور مقام قضایی مهر و موم شد.
وی افزود که پس از تشکیل پرونده و بررسی مستندات و گزارشهای کارشناسی، مسئول این واحد متخلف محکوم شد و با توجه به رویکرد دستگاه قضایی در استفاده از مجازاتهای جایگزین حبس و جبران خسارتهای زیست محیطی، رأی سبز قضایی برای وی صادر شد.
در این گزارش آمده است که بر اساس این رأی، فرد محکوم موظف شده است نسبت به جمعآوری تجهیزات، پاکسازی محل فعالیت و اجرای اقدامات فرهنگی و زیست محیطی از جمله تهیه و توزیع اقلام آموزشی مرتبط با حفاظت از محیط زیست اقدام کند.
به گفته رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رباط کریم، واحد مذکور که پیشتر با دستور قضایی پلمب شده بود، با موافقت مقام قضایی و به صورت مشروط، صرفاً برای جمعآوری تأسیسات و پاکسازی محیط رفع مهر و موم شده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید