خبرگزاری هرانا – درخواست فرجامخواهی امید فراغت، روزنامهنگار محبوس در ندامتگاه مرکزی کرج، نسبت به حکم ۱۰ سال و یک روز حبس و مجازاتهای تکمیلی وی، در دیوان عالی کشور ثبت شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، درخواست فرجامخواهی امید فراغت در دیوان عالی کشور به ثبت رسیده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، درخواست فرجامخواهی امید فراغت نسبت به حکم صادرشده توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج، در دیوان عالی کشور ثبت شده است. تاکنون تصمیمی در خصوص این درخواست اتخاذ نشده است.
آقای فراغت پیشتر توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج از بابت اتهام «اقدام رسانهای و تبلیغی از طریق تولید محتوا و انتشار اخبار کذب در فضای مجازی علیه امنیت ملی» به ۱۰ سال و یک روز حبس تعزیری، انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی و دو سال محرومیت از فعالیت روزنامهنگاری محکوم شده بود. این حکم با استناد به ماده چهارم «قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» صادر شده است.
امید فراغت در تاریخ ۸ تیرماه سال جاری پس از احضار و مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب کرج، با صدور قرار بازداشت موقت به زندان منتقل شد.
چندی بعد، امید فراغت در نامهای از زندان خطاب به غلامحسین محسنی اژهای، رئیس قوه قضاییه، از برخورد امنیتی با روزنامهنگاران انتقاد کرد و گفت که به دلیل پرداختن به مشکلات کشور و انتقاد از عملکرد مسئولان در زندان به سر میبرد.
آقای فراغت در آبانماه ۱۴۰۴، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به پرداخت ۲۰ میلیون تومان جزای نقدی بدل از سه ماه حبس محکوم شد. وی پیشتر در این پرونده توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به سه ماه حبس محکوم شده بود.
در مردادماه ۱۴۰۴، جلسه دادگاه رسیدگی به دیگر پرونده آقای فراغت بابت اتهامات «تبلیغ علیه نظام» و «تشویش اذهان عمومی» در دادگاه انقلاب کرج برگزار شد. وی در این پرونده از هر دو اتهام انتسابی تبرئه شد.
امید فراغت، روزنامهنگار و فعال رسانهای سیاسی ساکن کرج، پیش از این نیز به واسطه فعالیتهای خود سابقه برخوردهای قضایی داشته است.













































بدون نظر
نظر بگذارید