خانه  > اندیشه و بیان  >  امید فراغت، روزنامه‌نگار، به حبس و مجازات‌های تکمیلی محکوم شد

امید فراغت، روزنامه‌نگار، به حبس و مجازات‌های تکمیلی محکوم شد

خبرگزاری هرانا – امید فراغت، روزنامه‌نگار محبوس در ندامتگاه مرکزی کرج، توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب این شهر به ۱۰ سال و یک روز حبس، انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی و دو سال محرومیت از فعالیت روزنامه‌نگاری محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران، امید فراغت، روزنامه‌نگار حوزه سیاست، به حبس و مجازات‌های تکمیلی محکوم شد.

بر اساس حکم صادرشده توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج، آقای فراغت از بابت اتهام «اقدام رسانه‌ای و تبلیغی از طریق تولید محتوا و انتشار اخبار کذب در فضای مجازی علیه امنیت ملی»، به ۱۰ سال و یک روز حبس تعزیری، انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی و دو سال محرومیت از فعالیت روزنامه‌نگاری محکوم شده است.

این حکم با استناد به ماده چهارم «قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» صادر شده است.

در این گزارش به نقل از وکیل مدافع آقای فراغت آمده است که حکم صادرشده بدوی بوده و قابل اعتراض است.

امید فراغت در تاریخ ۸ تیرماه سال جاری پس از احضار و مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب کرج، با صدور قرار بازداشت موقت به زندان منتقل شد.

چندی بعد، امید فراغت در نامه‌ای از زندان خطاب به غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، از برخورد امنیتی با روزنامه‌نگاران انتقاد کرد و گفت که به دلیل پرداختن به مشکلات کشور و انتقاد از عملکرد مسئولان در زندان به سر می‌برد.

آقای فراغت در آبان‌ماه ۱۴۰۴، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به پرداخت ۲۰ میلیون تومان جزای نقدی بدل از سه ماه حبس محکوم شد. وی پیش‌تر در این پرونده توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به سه ماه حبس محکوم شده بود.

در مردادماه ۱۴۰۴، جلسه دادگاه رسیدگی به دیگر پرونده آقای فراغت بابت اتهامات «تبلیغ علیه نظام» و «تشویش اذهان عمومی» در دادگاه انقلاب کرج برگزار شد. وی در این پرونده از هر دو اتهام انتسابی تبرئه شد.

امید فراغت، روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای سیاسی ساکن کرج، پیش از این نیز به واسطه فعالیت‌های خود سابقه برخوردهای قضایی داشته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید