خانه  > slide, زندانیان  >  حبس بدون تصمیم؛ ادامه بلاتکلیفی جاسم خسرجی در زندان شیبان اهواز

حبس بدون تصمیم؛ ادامه بلاتکلیفی جاسم خسرجی در زندان شیبان اهواز

خبرگزاری هرانا – جاسم خسرجی (چنانی)، شهروند اهل اهواز که بیش از پنج ماه پیش توسط پلیس بازداشت شده، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان شیبان اهواز نگهداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، جاسم خسرجی (چنانی)، شهروند بازداشتی اهل اهواز، کماکان در زندان شیبان این شهر به سر می‌برد.

براساس اطلاعات دریافتی، آقای خسرجی در دادگاه انقلاب اهواز از بابت اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» محاکمه شده است. با این حال، تاکنون حکم دادگاه در خصوص وی صادر نشده است. این شهروند بیش از ۱۶۰ روز است که در بلاتکلیفی به سر می‌برد.

بررسی های هرانا در خصوص جزئیات بیشتر اعم از مصادیق اتهامی، شعبه رسیدگی‌کننده، تاریخ برگزاری جلسه دادگاه و وضعیت دسترسی وی به وکیل ادامه دارد.

 جاسم خسرجی (چنانی)، ۳۸ ساله، متاهل، پدر سه فرزند و ساکن منطقه سیدکریم (عین دو) از توابع بخش مرکزی اهواز است. وی در اسفندماه ۱۴۰۴، همزمان با حملات نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران، توسط ماموران پلیس فتا بازداشت شد.

یک منبع مطلع از وضعیت این شهروند به هرانا گفت که آقای خسرجی پس از بازداشت، مدتی در یکی از بازداشتگاه‌های نهادهای اطلاعاتی نگهداری شد. این شهروند پس از پایان مراحل بازجویی به زندان شیبان اهواز منتقل شد و در حال حاضر در بند ۵ این زندان نگهداری می‌شود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید