خانه  > slide, اقلیت های ملی, زندانیان  >  دادگاه انقلاب تهران؛ ۴ فعال ترک (آذربایجانی) به حبس محکوم شدند

دادگاه انقلاب تهران؛ ۴ فعال ترک (آذربایجانی) به حبس محکوم شدند

خبرگزاری هرانا – عباس لسانی، علی خیرجو، یوسف کاری و بهزاد دشتی، فعالان ترک (آذربایجانی) توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به حبس محکوم شدند. براساس حکم صادره، عباس لسانی به ضبط تلفن همراه و ۱۵ سال، بهزاد دشتی و یوسف کاری هر کدام به ۱۰ سال و علی خیرجو به پنج سال حبس محکوم شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، عباس لسانی، علی خیرجو، یوسف کاری و بهزاد دشتی به حبس محکوم شدند.

بر اساس رأی صادره، عباس لسانی از بابت اتهام تشکیل و راهبری گروه با هدف برهم زدن امنیت کشور به ۱۰ سال حبس و از بابت اتهام اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور به پنج سال حبس محکوم شده است. همچنین، تلفن همراه وی نیز ضبط شده است.

یوسف کاری و بهزاد دشتی نیز هر یک از بابت اتهام عضویت در گروه با هدف برهم زدن امنیت کشور به پنج سال حبس و از بابت اتهام اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور به پنج سال حبس محکوم شده‌اند. علی خیرجو نیز از بابت اتهام اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور به پنج سال حبس محکوم شده است.

جلسه رسیدگی به اتهامات این فعالین در تاریخ ۹ خرداد ۱۴۰۵ در شعبه مذکور برگزار شده و آقایان لسانی، خیرجو و کاری در اعتراض به آنچه «روند دادرسی غیرعادلانه» عنوان کرده‌اند، از حضور در جلسه خودداری کردند.

دی ماه سال گذشته، عباس لسانی از بابت اتهاماتی از جمله “تشکیل گروه غیرقانونی، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور و اخلال در نظم عمومی” و علی خیرجو، یوسف کاری و بهزاد دشتی نیز از بابت اتهامات “عضویت در گروه غیرقانونی، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور و اخلال در نظم عمومی”، در شعبه شش بازپرسی دادسرای اوین به ریاست وحید ناصری مورد تفهیم اتهام قرار گرفته بودند.

عباس لسانی و یوسف کاری علی‌رغم گذشت بیش از هشت ماه از زمان دستگیری همچنان در سالن ۱۲ (قرنطینه) اندرزگاه ۷ زندان اوین به سر می‌برند. علی خیرجو و بهزاد دشتی نیز پیش‌تر هر یک با تودیع وثیقه شش میلیارد تومانی از زندان آزاد شدند.

بازداشت این افراد در تاریخ ۲۰ آبان ۱۴۰۴، در مقابل زندان اوین و در راستای حمایت از تحصن خانواده‌های طاهر نقوی و ودود اسدی زندانیان سیاسی محبوس در این زندان صورت گرفت. در تاریخ ۲۷ آبان ۱۴۰۴، بهزاد دشتی، عباس لسانی، علی خیرجو و یوسف کاری به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شدند.

عباس لسانی، علی خیرجو، یوسف کاری و بهزاد دشتی فعالان ترک (آذربایجانی) پیشتر نیز به واسطه فعالیت های خود سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی را داشته اند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید