خانه  > اعدام  >  گزارش تکمیلی؛ شمار اعدام شدگان در زندان بیرجند به ۵ تن افزایش یافت

گزارش تکمیلی؛ شمار اعدام شدگان در زندان بیرجند به ۵ تن افزایش یافت

خبرگزاری هرانا – با احتساب سه زندانی دیگر که سحرگاه یکشنبه ۲۴ خردادماه، در زندان بیرجند اعدام شدند، تعداد اعدام شدگان این روز در زندان مذکور به پنج تن افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال‌وش، روز یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵، دستکم پنج زندانی در زندان بیرجند اعدام شدند.

بر اساس این گزارش، علاوه بر اجرای احکام اعدام محمدامین نارویی و علی‌اصغر امینی‌پور، سه زندانی دیگر از بابت جرائم غیر سیاسی در این زندان به چوبه دار آویخته شدند.

آقای نارویی و امینی پور، پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بادزاشت و توسط مراجع قضایی به اعدام محکوم شده بودند.

در گزارش مذکور به هویت سه زندانی دیگر اشاره ای نشده است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر پایه گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، که توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر شده است، در سال ۱۴۰۴، دست کم ۲٬۴۸۸ شهروند از جمله ۶۳ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند. از این میزان حکم ۱۳ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۳۰ تن دیگر از جمله ۱۰ زن و ۱ کودک-مجرم به اعدام محکوم شدند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید