خبرگزاری هرانا – تکتم گل مکانی، زندانی سیاسی، در حال گذراندن دوران محکومیت خود در بند زنان زندان اوین است. وی پیشتر توسط دادگاه انقلاب به پنج سال حبس محکوم شده بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، تکتم گل مکانی، دوران محکومیت حبس خود را در زندان اوین سپری می کند.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، خانم گل مکانی پس از بازداشت و تشکیل پرونده، در دادگاه انقلاب محاکمه شد. در نهایت، دادگاه مذکور او را به پنج سال حبس از بابت اتهامات سیاسی محکوم کرد.
یک منبع مطلع ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “بازداشت و محکومیت تکتم گل مکانی در ارتباط با فعالیتهای وی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) صورت گرفته است.”
تکتم گل مکانی در خردادماه ۱۴۰۴ توسط ماموران امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.
وی سپس در تاریخ ۲ تیرماه همان سال، در پی حمله هوایی اسرائیل به زندان اوین، به همراه شماری از زندانیان محبوس در این بند به زندان قرچک ورامین انتقال یافت.
این زندانی سیاسی مورخ ۴ تیرماه همان سال، از زندان قرچک ورامین به یکی از بازداشتگاههای امنیتی موسوم به «خانه امن وزارت اطلاعات» منتقل و تحت بازجویی قرار گرفت. این زندانی سیاسی نهایتاً در تاریخ ۳۱ تیر ۱۴۰۴، به بند زنان زندان اوین بازگردانده شد.
تکتم گل مکانی، مادر دو فرزند نوجوان است.













































بدون نظر
نظر بگذارید