خبرگزاری هرانا – با احتساب دو زندانی دیگر که سحرگاه روز سهشنبه ۱۳ آبان ماه، در زندان وکیل آباد مشهد اعدام شدهاند، شمار اعدام شدگان روز مذکور در این زندان به سه تن افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سه زندانی در زندان وکیل آباد مشهد اعدام شدند.
روز گذشته، علاوه بر اجرای حکم یک زندانی با هویت اختصاری “مجید.ش”، حکم اعدام دو زندانی دیگر نیز در این زندان اجرا شده است. هویت یک تن از این زندانیان، رسول کهزادی، اهل کوهدشت توسط هرانا احراز شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای کهزادی در سال ۱۴۰۱، پس از سفر به مشهد در جریان یک نزاع مرتکب قتل مردی جوان شد. وی سپس بازداشت و توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود. دیگر زندانی اعدام شده در این زندان نیز بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود.
جزییات بیشتر اعم از هویت سومین زندانی اعدام شده، توسط هرانا در دست بررسی است.












































بدون نظر
نظر بگذارید