خبرگزاری هرانا – داود رضوی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، به دلیل امتناع از پوشیدن لباس زندان، علیرغم حال نامساعد جسمانی از اعزام به بیمارستان محروم ماند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، داود رضوی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، از دریافت خدمات درمانی مناسب محروم است.
براساس این گزارش، آقای رضوی با وجود مشکلات جسمی بهویژه ناراحتیهای گوارشی، مدتهاست که در انتظار رسیدگی پزشکی است. قرار بود روز سهشنبه ۱ مهرماه ۱۴۰۴، پس از دو ماه بیتوجهی و در پی پیگیریهای مداوم، با موافقت رئیس زندان و بهداری زندان اوین برای ادامه روند درمان به بیمارستان طالقانی اعزام شود. با این حال، به دلیل امتناع او از پوشیدن لباس زندان، از اعزام محروم شد و روند درمان وی همچنان بلاتکلیف و ناتمام باقی مانده است.
محکومیت پنج سال حبس و مجازاتهای تکمیلی آقای رضوی در تیرماه ۱۴۰۲، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تایید شد. جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات داود رضوی، در تاریخ ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ و در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران برگزار شد. وی با حکم قاضی صلواتی از بابت اتهام “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” به تحمل پنج سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی و فعالیت در گروههای سیاسی و احزاب محکوم شده بود.
آقای داود رضوی، از اعضای هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد، در تاریخ ۵ مهرماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود.
بدون نظر
نظر بگذارید