خبرگزاری هرانا – فرمانده انتظامی سبزوار از بازداشت ۴۰ شهروند، شامل ۱۵ زن و ۲۵ مرد، در این شهرستان به دلیل آنچه «برگزاری مهمانی شبانه غیرمجاز و هنجارشکن» عنوان کرده، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از پایگاه خبری عصر سبزوار، ۴۰ شهروند در شهرستان سبزوار بازداشت شدند.
سرهنگ صادق عیدی فرخانی، فرمانده انتظامی سبزوار، در این خصوص ادعا کرد: در پی دریافت گزارشهایی مبنی بر «برگزاری یک مهمانی شبانه غیرمجاز و هنجارشکن» در باغهای حاشیه شهرستان سبزوار، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: «مأموران پلیس محل برگزاری این مهمانی را شناسایی کرده و در عملیاتی، ۴۰ نفر شامل ۱۵ زن و ۲۵ مرد را بازداشت کردند.»
این مقام انتظامی دلیل بازداشت این شهروندان را «پوشش نامناسب»، «حالت غیرطبیعی (مستی)» و «هنجارشکنی» عنوان کرده است.
همچنین، وی بدون ارائه جزئیات بیشتر ادعا کرده است که مأموران در جریان این عملیات مقداری «مشروبات الکلی» و آنچه «آلات و ادوات ممنوعه» عنوان شده، کشف و ضبط کردهاند.
در این گزارش به هویت بازداشتشدگان، محل نگهداری و وضعیت آنان اشارهای نشده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید