خانه  > اندیشه و بیان  >  بازداشت شماری از شهروندان در مهدیشهر به دلیل تولید و انتشار یک کلیپ

بازداشت شماری از شهروندان در مهدیشهر به دلیل تولید و انتشار یک کلیپ

خبرگزاری هرانا – شماری از شهروندان در شهرستان مهدیشهر، در پی تهیه و انتشار کلیپی در فضای مجازی بازداشت و به زندان منتقل شدند. به گفته رئیس دادگستری این شهرستان، محل تولید این کلیپ نیز پلمب شده و مالک آن تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، شماری از شهروندان در شهرستان مهدیشهر بازداشت شدند.

شهاب‌الدین باقریان موحد، رئیس دادگستری مهدیشهر، امروز شنبه ۹ آبان‌ماه اعلام کرد که در پی انتشار کلیپی که وی آن را «مبتذل و جریحه‌دارکننده عفت و اخلاق عمومی» توصیف کرده است، پرونده قضایی تشکیل شد و دستور شناسایی عوامل تهیه و تولید آن به فرماندهی انتظامی شهرستان صادر شد.

به گفته این مقام قضایی، افراد دخیل در تهیه و تولید کلیپ مذکور شناسایی و به مرجع قضایی معرفی شدند. این افراد پس از انجام تحقیقات اولیه و تفهیم اتهام، به دلیل ناتوانی در تأمین قرار کیفری صادرشده، به زندان منتقل شدند.

باقریان موحد همچنین مدعی شد که بر اساس تحقیقات اولیه، این کلیپ با هدف افزایش بازدید و جذب دنبال‌کنندگان بیشتر در فضای مجازی تهیه و منتشر شده است. وی در ادامه از پلمب محل تولید این محتوا و تحت تعقیب قرار گرفتن مالک آن خبر داد.

در این گزارش، به تعداد و هویت افراد بازداشت‌شده و عناوین اتهامی مطرح‌شده علیه آنان اشاره‌ای نشده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید