خانه  > زندانیان  >  هادی جلالی در زندان جیرفت دست به اعتصاب زد

هادی جلالی در زندان جیرفت دست به اعتصاب زد

خبرگزاری هرانا – هادی جلالی، معلم ساکن کرمان و زندانی سیاسی محبوس در زندان جیرفت، در اعتراض به شرایط نگهداری و محرومیت از دسترسی به داروهای خود دست به اعتصاب غذا زده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، هادی جلالی در زندان جیرفت دست به اعتصاب زده است.

بر اساس این گزارش، آقای جلالی در تماس با وکیل خود اعلام کرده است که در اعتراض به شرایط نگهداری و عدم دسترسی به داروهای تجویزشده، اعتصاب غذا کرده است. وی همچنین از عدم موافقت با درخواست مرخصی و استفاده از پابند الکترونیکی خبر داده است.

این معلم زندانی همچنین اعلام کرده است که پنج نفر از حدود ۲۰ زندانی سیاسی در این زندان، بدون رعایت اصل تفکیک جرائم، در میان زندانیان جرائم خشن نگهداری می‌شوند.

هادی جلالی در اوایل شهریورماه سال جاری جهت اجرای حکم حبس خود به زندان جیرفت منتقل شد.

محکومیت این معلم در تاریخ ۱۹ خردادماه امسال توسط شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر استان کرمان عینا تایید شد. وی در مرحله بدوی از بابت اتهام «بر هم زدن امنیت کشور» به دو سال و هفت ماه حبس محکوم شده بود. جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام هادی جلالی، مورخ ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ در شعبه اول دادگاه انقلاب این شهر برگزار شد.

«تبادل اطلاعات با افراد مرتبط با اسرائیل» و «اقدام رسانه‌ای و تبلیغی» از مصادیق اتهام مطروحه علیه این معلم عنوان شده بود.

آقای جلالی در شهریورماه ۱۴۰۳ توسط شعبه پنج بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مورد تفهیم اتهام قرار گرفت و کیفرخواست پرونده وی در آبان ماه همان سال صادر شد.

هادی جلالی، معلم ساکن کرمان در مرداد ۱۴۰۳ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از حدود یک ماه با تودیع وثیقه یک میلیارد تومانی آزاد شد.

وی در فروردین و اردیبهشت همان سال نیز طی دو مرتبه به صورت کوتاه مدت بازداشت شده بود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید