خبرگزاری هرانا – سعید مدنی، نویسنده و جامعه شناس، امروز دوشنبه ۳۱ فروردینماه، با پایان دوران محکومیت خود از زندان دماوند آزاد شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از امتداد، امروز دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۵، سعید مدنی از زندان آزاد شد.
در این گزارش به نقل از مصطفی نیلی وکیل آقای مدنی آمده است که «دوران حبس این زندانی سیاسی تمام شده و امروز از زندان دماوند که تبعیدگاه او بود آزاد شد.»
سعید مدنی، نویسنده و جامعهشناس، در اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت و پس از دو ماه نگهداری در بند ۲۰۹ زندان اوین به بند چهار این زندان منتقل شد. وی در دیماه همان سال توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران به ریاست سید علی مظلوم از بابت اتهام «تشکیل و اداره گروههای معاند نظام» به هشت سال حبس و از بابت «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس محکوم شد. این حکم در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عیناً تأیید و مجازات اشد (هشت سال حبس) برای وی قابل اجرا اعلام شد.
حکم هشت سال حبس وی در فروردین ۱۴۰۴، پس از پذیرش اعاده دادرسی و رسیدگی مجدد در شعبه همعرض، به چهار سال حبس کاهش یافت.
مدنی در ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ از زندان اوین به زندان دماوند تبعید شده بود.
وی پیشتر نیز در سالهای ۱۳۷۳، ۱۳۷۹، ۱۳۸۰ و ۱۳۹۰ سابقه بازداشت و محکومیت داشته است.












































بدون نظر
نظر بگذارید