خانه  > slide, اندیشه و بیان, زندانیان  >  بیش از ۱۶ ماه بلاتکلیفی؛ تداوم بازداشت سه متهم سیاسی در زندان لاکان رشت

بیش از ۱۶ ماه بلاتکلیفی؛ تداوم بازداشت سه متهم سیاسی در زندان لاکان رشت

خبرگزاری هرانا – حافظ فروحی، آرمان صدقی ثابت و مهدی میرزایی، متهمان سیاسی اهل استان گیلان، علیرغم گذشت بیش از شانزده ماه از زمان دستگیری، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان لاکان رشت بسر میبرند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حافظ فروحی، آرمان صدقی ثابت و مهدی میرزایی کماکان در زندان لاکان رشت در بازداشت بسر میبرند.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، این افراد نزدیک به ۵۰۰ روز است که در بازداشت به سر می برند و علیرغم برگزاری جلسه دادگاه رسیدگی به اتهاماتش در بهمن ماه سال گذشته در دادگاه کیفری رشت، تاکنون حکمی برای آنها صادر نشده است.

در دی ماه ۱۴۰۱، حافظ فروحی، آرمان صدقی ثابت و مهدی میرزایی، توسط نیروهای امنیتی در رشت بازداشت شدند. این متهمان سیاسی نهایتا در تاریخ ۲۹ دی ماه همان سال، به بند میثاق زندان لاکان رشت منتقل شدند.

جلسه دادگاه این متهمان سیاسی در تاریخ ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲، با اتهاماتی از جمله عضویت در گروه های مخالف نظام در دادگاه کیفری رشت برگزار شده بود.

پیشتر یک منبع مطلع به هرانا گفته بود: “این افراد که قرار بود پس از برگزاری جلسه دادگاه به صورت موقت آزاد شوند، با گشایش پرونده جدید مواجه شدند.”

حافظ فروحی، آرمان صدقی ثابت هر دو متولد ۱۳۷۴ و مهدی میرزایی متولد ۱۳۷۱ هستند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید