خبرگزاری هرانا – کیفرخواست ماشالله کرمی، پدر محمد مهدی کرمی، معترض اعدام شده، با پنج عنوان اتهامی توسط شعبه یازده دادسرای عمومی و انقلاب کرج صادر شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، کیفرخواست پرونده ماشالله کرمی صادر شد.
بر اساس این کیفرخواست که توسط شعبه یازده دادسرای عمومی و انقلاب کرج صادر شده است، آقای کرمی به “عضویت در دسته جات و جمعیت به قصد اقدام علیه امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام، اهانت به مقدسات، تشکیل گروه به قصد برهم زدن امنیت کشور و توهین به رهبری” متهم شده است.
پیشتر یک منبع مطلع به هرانا گفته بود: “برای آزادی موقت آقای کرمی وثیقه ۷ میلیارد تومانی صادر شده است.”
ماشالله کرمی، پدر محمد مهدی کرمی، معترض اعدام شده، در تاریخ سی و یکم مردادماه، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. ماموران امنیتی در زمان بازداشت این شهروند، تمام وسایل الکترونیکی را ضبط و کارت های بانکی خانواده وی را نیز مسدود کردند.
آقای کرمی در تاریخ ششم آبان ماه، از بازداشتگاه اداره اطلاعات به ندامتگاه مرکزی کرج منتقل شد. وی نهایتا پس از سه ماه بازداشت در قرنطینه به بند ۱۵ این ندامتگاه منتقل شد.
لازم به ذکر است؛ از زمان بازداشت آقای کرمی، خانواده وی تحت فشار قرار گرفته تا در خصوص او اطلاع رسانی نکنند. همچنین آنها برای برقراری تماس تلفنی و تردد روزمره خود با محدودیت هایی مواجه هستند.
گفتنی است، سحرگاه روز شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۱، حکم اعدام محمد مهدی کرمی از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری در پرونده موسوم به “قتل بسیجی روح الله عجمیان” اجرا شد.
بدون نظر
نظر بگذارید