خبرگزاری هرانا – امروز در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط کار، یک کارگر مقنی در زنجان جان خود را از دست داد. ایران در زمینه رعایت مسائل ایمنی کار در میان کشورهای جهان رتبه ۱۰۲ را به خود اختصاص داده که رتبه بسیار پایینی است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از فارس، حسن غفاری، مدیر روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان از عملیات ۵ ساعته آتشنشانی برای خروج جسد کارگر مقنی از چاه خبر داد و گفت: “حفاری غیراصولی و غیر ایمن بین روستای بادامستان و چال در منطقه طارم موجب مرگ کارگر ۳۷ ساله شد”.
وی با اشاره به اینکه وقوع حادثه ریزش آوار ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه شب چهارشنبه ۲۲ آبان ماه به آتشنشانی گزارش شد، اضافه کرد: “با توجه به صعبالعبور بودن منطقه آتشنشانان پس از دو ساعت و ۳۰ دقیقه پیادهروی به محل حادثه رسیدند و عملیات امداد و نجات آغاز شد”.
وی با اشاره به اینکه انجام عملیات امداد و نجات توسط آتشنشانان پنج ساعت به طول انجامید، تصریح کرد: “پس از این عملیات جسم بیجان کارگر مقنی از زیر آوار بیرون کشیده شد”.
بدون نظر
نظر بگذارید