خبرگزاری هرانا – برخلاف تعهدات بینالمللی ایران در چارچوب پیماننامه حقوق کودک و تعهدات مربوط به عدم بهکارگیری کودکان در امور نظامی، ۱۶۰ دانشآموز دختر در اسلامشهر، در قالب اردوهای موسوم به «راهیان نور» به مناطق عملیاتی کشور اعزام شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از صداوسیما، شماری از دانشآموزان دختر در شهرستان اسلامشهر به مناطق عملیاتی کشور اعزام شدند.
بر اساس این گزارش، سرپرست فرمانداری اسلامشهر از اعزام ۱۶۰ دانشآموز دختر این شهرستان به مناطق عملیاتی کشور در قالب اردوهای موسوم به «راهیان نور» خبر داد.
وی در این خصوص اعلام کرد که این دانشآموزان با همکاری سپاه ناحیه سیدالشهداء و آموزش و پرورش راهی مناطق عملیاتی کشور شدند.
امین بابایی همچنین با اشاره به آنچه «هجمه به باورها و اعتقادات نسل جدید از طریق فعالیت بیش از ۱۳۰۰ شبکه ماهوارهای» عنوان کرد، هدف از برگزاری این برنامه را «ارتباط نسل جدید با فرهنگ ایثار و شهادت» دانست.













































بدون نظر
نظر بگذارید