خانه  > slide, زندانیان  >  گزارشی از آخرین وضعیت سمیه افشار، مادر علیرضا سپاهی، در زندان دولت‌آباد اصفهان

گزارشی از آخرین وضعیت سمیه افشار، مادر علیرضا سپاهی، در زندان دولت‌آباد اصفهان

خبرگزاری هرانا – سمیه افشار، مادر علیرضا سپاهی، از بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ که حکم اعدام وی در مهرماه اجرا شد، در زندان دولت‌آباد اصفهان در حال تحمل محکومیت خود است. وی در پرونده‌ای مرتبط با اعتراضات دی‌ ۱۴۰۴، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب اصفهان به پنج سال حبس محکوم شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سمیه افشار در زندان دولت‌آباد اصفهان محبوس است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، سمیه افشار حدود ۲۰ روز پس از بازداشت فرزندش، در بهمن‌ماه ۱۴۰۴ توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. خانم افشار در جریان رسیدگی قضایی به پرونده خود، با اتهاماتی مرتبط با حضور در اعتراضات، اخلال در نظم عمومی و اقدام علیه امنیت مواجه شد و نهایتاً توسط شعبه اول دادگاه انقلاب اصفهان به پنج سال حبس محکوم شد.

یک منبع مطلع به هرانا گفت: “وی در اعتراضات دی‌ماه حضور نداشته و بازداشت او با هدف اعمال فشار بر علیرضا سپاهی برای اخذ اعتراف اجباری صورت گرفت. فشارهای واردشده به مادر وی، در نهایت در اخذ اعتراف از علیرضا سپاهی نقش داشت.”

روز یکشنبه ۱۲ مهرماه، سمیه افشار از زندان دولت‌آباد به زندان دستگرد اصفهان منتقل شد تا آخرین ملاقات را با فرزندش انجام دهد. یک روز بعد، سحرگاه دوشنبه ۱۳ مهرماه ۱۴۰۵، حکم اعدام علیرضا سپاهی، از متهمان پرونده موسوم به «میدان علیخانی اصفهان»، در زندان دستگرد اجرا شد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید