خانه  > slide, زندانیان  >  حبس بدون تصمیم؛ تداوم بلاتکلیفی و محرومیت از درمان حسین احمدی در زندان دستگرد اصفهان

حبس بدون تصمیم؛ تداوم بلاتکلیفی و محرومیت از درمان حسین احمدی در زندان دستگرد اصفهان

خبرگزاری هرانا – حسین احمدی، اهل ایذه و از بازداشت‌شدگان مرتبط با اعتراضات سراسری دی ۱۴۰۴، با وجود گذشت ۱۶۶ روز از زمان بازداشت، کماکان به‌صورت بلاتکلیف قضایی در زندان دستگرد اصفهان نگهداری می‌شود. همچنین وی دچار مشکلات جسمی بوده و از رسیدگی پزشکی مناسب و اعزام به مراکز درمانی محروم مانده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حسین احمدی کماکان در بازداشت به‌سر می‌برد.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای احمدی علیرغم گذشت ۱۶۶ روز از زمان دستگیری، کماکان به‌صورت بلاتکلیف قضایی در بند سلامت ۲ زندان دستگرد اصفهان نگهداری می‌شود. وی همچنین با مشکلات جسمی در ناحیه کمر و گردن مواجه بوده و از رسیدگی پزشکی مناسب و اعزام به مراکز درمانی محروم مانده است.

پیشتر یک منبع مطلع به هرانا در این خصوص گفته بود که حسین احمدی یک هفته قبل از بازداشت مورد عمل جراحی دیسک کمر قرار گرفته و در حال حاضر با مشکلات جسمانی در ناحیه کمر و گردن مواجه است.

آقای احمدی، توسط شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان لنجان از بابت اتهامات «محاربه» و «اقدام عملیاتی علیه امنیت کشور» مورد تفهیم قرار گرفته است. جلسه بازپرسی وی در اوایل شهریورماه سال جاری برگزار شده است.

حسین احمدی، در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه سال جاری و در ارتباط با اعتراضات سراسری دی‌ماه ۱۴۰۴، در شهرستان لنجان بازداشت شد.

او پس از سپری کردن ۲۰ روز در بازداشتگاه اداره اطلاعات اصفهان، به زندان دستگرد این شهر منتقل شد. وی در دوران بازداشت در بازداشتگاه اداره اطلاعات تحت فشار و شکنجه قرار گرفته و در پی آن، مشکلات ناحیه کمر او تشدید شده است.

حسین احمدی، متولد ۱۳۷۴، پیش از بازداشت به شغل آرماتوربندی ساختمان مشغول بوده است.

لازم به ذکر است که هرانا پیشتر نیز در گزارشی از محرومیت پزشکی و تداوم بازداشت این شهروند خبر داده بود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید