خانه  > اعدام  >  اجرای حکم اعدام ۶ زندانی/ افزایش شمار اعدام‌شدگان زندان اصفهان به ۳ تن و صدور حکم اعدام برای ۳ متهم

اجرای حکم اعدام ۶ زندانی/ افزایش شمار اعدام‌شدگان زندان اصفهان به ۳ تن و صدور حکم اعدام برای ۳ متهم

خبرگزاری هرانا – حکم اعدام یک کودک-مجرم در زندان سپیدار اهواز و پنج زندانی در زندان قزلحصار کرج به اجرا درآمد. همچنین، با احتساب اعدام یک زندانی زن در زندان دستگرد اصفهان، شمار اعدام‌شدگان این زندان طی روز دوشنبه ۶ مهرماه به سه تن افزایش یافت. از سوی دیگر، در دو پرونده‌ی جداگانه در تهران، سه متهم به قتل توسط دادگاه‌های کیفری به اعدام محکوم شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از جوان‌آنلاین، سحرگاه امروز چهارشنبه ۸ مهرماه، پنج زندانی در زندان قزلحصار کرج که در پرونده‌های جداگانه از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، به چوبه‌دار آویخته شدند.

بر اساس این گزارش، یک تن از این زندانیان در شهریور ۱۳۹۹، به علت اختلاف با همسر خود، به محل کار همسرش می‌رود و او را مورد ضرب‌وشتم قرار می‌دهد. در نهایت، زمانی که پدر و مادر همسرش برای پیگیری مشکلات این زوج به منزل آن‌ها می‌روند، آن دو را به قتل می‌رساند.

زندانی دیگری در شهریور ۱۳۹۸ یک دختر جوان را به قتل رسانده و سپس با کمک فرد دیگری، جسد او را به بیابان‌های رباط‌کریم منتقل کرده و به آتش کشیده بود.

در این گزارش آمده است که دو زندانی دیگر نیز در خرداد ۱۳۹۹ با هدف سرقت وارد منزل یک مرد سالخورده شده و در جریان این سرقت او را به قتل رسانده بودند.

همچنین یک زندانی نیز به اتهام قتل یک مرد جوان در روز ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ با شلیک گلوله به اعدام محکوم شده بود. وی در جریان تحقیقات مدعی شده بود که مقتول برای خواهرش ایجاد مزاحمت می‌کرده است.

افزایش شمار اعدام‌شدگان زندان دستگرد اصفهان به ۳ تن

به گزارش سازمان حقوق بشر ایران، روز دوشنبه ۶ مهرماه، حکم اعدام یک زن در زندان دستگرد اصفهان به اجرا درآمد.

بر اساس این گزارش، علاوه‌بر اجرای حکم اعدام عبدالغنی سالارزهی و رضا شیخی در روز مذکور، یک زندانی زن در این زندان نیز اعدام شد.

هویت این زندانی، ماهرخ (رقیه) میرزایی، ۳۰ ساله، اهل خمینی‌شهر و ساکن اصفهان گزارش شده است.

در این گزارش آمده است که خانم میرزایی حدود سه سال پیش به اتهام قتل همسرش، که پسرخاله‌اش نیز بود، بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری محکوم شده بود.

اجرای حکم اعدام یک زندانی در زندان سپیدار اهواز

به گزارش سازمان حقوق بشر ایران، سحرگاه روز یک‌شنبه ۳ خردادماه، حکم اعدام امید مرادی، ۳۷ ساله و اهل ایذه، در زندان سپیدار اهواز به اجرا درآمد.

بر اساس این گزارش، آقای مرادی در اوایل سال ۱۳۸۴ و در حالی که کمتر از ۱۷ سال سن داشت، به اتهام قتل عمد بازداشت و در دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود.

در این گزارش آمده است: «دوست آقای مرادی که مرتکب قتل شده بود، از او خواسته بود مسئولیت قتل را برعهده بگیرد تا او اعدام نشود؛ آقای مرادی که در آن زمان کودک بود این درخواست را پذیرفته بود. پس از آزادی و فرار قاتل اصلی از کشور، دادگاه به دلیل اعتراف اولیه‌ی آقای مرادی، او را به اعدام محکوم کرد؛ حکمی که وی در تمام مراحل رسیدگی آن را رد کرده و گفته بود جرم فرد دیگری را پذیرفته است. همچنین آقای مرادی در سال ۱۴۰۰ با ارائه‌ی وثیقه‌ی سنگین از سوی همان دوستش، به‌طور موقت برای درمان بیماری حاد تنفسی آزاد شده بود، اما پس از یک سال به زندان بازگردانده شد.»

تا لحظه تنظیم این گزارش اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

تهران؛ صدور حکم اعدام برای یک متهم

به گزارش همشهری‌آنلاین، مردی به اتهام قتل همسایه‌اش پس از کشف رابطه‌ی پنهانی او با همسرش، توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شدند.

بر اساس این گزارش، سمیه در ۱۶ سالگی و در ازای دریافت دو میلیون تومان از سوی پدرش، با کاظم ازدواج کرد. پس از گذشت شش سال و نداشتن فرزند، روابط میان این زوج دچار تنش شد. کاظم مدتی بعد به افغانستان سفر کرد و پس از بازگشت، اعلام کرد که در آنجا ازدواج کرده است. در ادامه، سمیه با حمید، مرد همسایه، ارتباط برقرار کرد و این ارتباط به رابطه‌ای پنهانی انجامید. سمیه سپس موضوع را با همسرش در میان گذاشت و مدعی شد که حمید او را مورد آزار و اذیت قرار داده است.

پس از این موضوع، کاظم حمید را به خانه خود دعوت کرد و او را در انباری با ضربات چاقو به قتل رساند. جسد مقتول ساعاتی در انباری نگهداری و سپس توسط کاظم منتقل شد. پس از اعلام مفقودی حمید از سوی همسرش، تحقیقات پلیس درباره این پرونده آغاز و در ادامه سمیه و کاظم شناسایی شدند. سمیه پس از چند روز به نقش خود در این پرونده اعتراف کرد و کاظم نیز به قتل حمید اعتراف کرد. پرونده پس از تکمیل تحقیقات به دادگاه کیفری ارسال شد و کاظم به اتهام قتل به اعدام و سمیه به اتهام معاونت در قتل به حبس محکوم شد.

صدور حکم اعدام دو متهم به قتل در تهران

به گزارش همشهری‌آنلاین، در پرونده‌ی قتل مردی در لواسان که به مدت چند سال میان دادگاه کیفری استان تهران و دیوان عالی کشور در رفت‌وآمد بوده، قضات برای سومین مرتبه، دو متهم را به اعدام محکوم کردند.

بر اساس این گزارش، این پرونده از سال ۱۴۰۰ با کشف جسد مقتول آغاز شده بود. مرد متهم مدعی شد در پی تلاش مقتول برای آزار نامزدش با او درگیر شده است. دادگاه در دو نوبت پیشین نیز حکم اعدام را برای او و زنی که نامزد او بود، صادر کرده بود اما توسط دیوان عالی کشور نقض و پرونده برای رسیدگی مجدد بازگردانده شده بود.

بر پایه گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، که توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر شده است، در سال ۱۴۰۴، دست کم ۲٬۴۸۸ شهروند از جمله ۶۳ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند. از این میزان حکم ۱۳ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۳۰ تن دیگر از جمله ۱۰ زن و ۱ کودک-مجرم به اعدام محکوم شدند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید