خبرگزاری هرانا – وحیده حقپرست (نورا حقی)، از بازداشتشدگان مراسم هفتم خسرو علیکردی، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب مشهد، مجموعا به چهار سال و چهار ماه حبس محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، وحیده حقپرست به حبس محکوم شد.
بر اساس حکمی که توسط شعبه اول دادگاه انقلاب مشهد صادر شده، خانم حقپرست بابت اتهام اجتماع و تبانی به سه سال و هفت ماه حبس و بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به ۹ ماه حبس محکوم شده است.
یک منبع مطلع در این رابطه به هرانا گفت که جلسه رسیدگی به اتهامات خانم حقپرست، در تاریخ ۱۰ شهریورماه بدون حضور او و وکیل مدافعش برگزار شد. این در حالی است که این شهروند به دلیل بیماری قادر به شرکت در دادگاه نبود و درخواست قانونی برای تغییر وقت جلسه دادگاه ثبت کرده بود.
این شهروند در تاریخ ۲۱ آذر ۱۴۰۴ در مراسم هفتم خسرو علیکردی در مشهد بازداشت شد. وی یک ماه پس از آن با تودیع وثیقه آزاد شد.
وحیده حقپرست، معروف به نورا حقی، دانشآموخته دکتری در رشته دامپزشکی است.
خسرو علیکردی، وکیل دادگستری و مدافع حقوق بشر اهل سبزوار و ساکن مشهد، شامگاه جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ درگذشت. مراسم خاکسپاری او روز یکشنبه ۱۶ آذر در سبزوار برگزار شد و این مراسم با سر دادن شعارهای اعتراضی از جمله «زن، زندگی، آزادی» و «پاینده ایران» از سوی حاضران همراه بود. روز جمعه ۲۱ آذرماه، مراسم هفتم او در مسجد غدیر مشهد با حضور گسترده شهروندان برگزار شد. این مراسم با سردادن شعارهای اعتراضی از سوی شرکتکنندگان همراه بود. سرانجام با مداخله نیروهای انتظامی، این مراسم به خشونت کشیده شد. در این میان دستکم ۲۷ نفر بازداشت شدند.













































بدون نظر
نظر بگذارید