خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، یک کارگر در مشهد حین انجام کار دچار حادثه شده و جان خود را از دست داد. همچنین، یک کارگر ساختمانی که پیشتر طی حادثهای مصدوم شده بود، روز گذشته در سنندج جان باخت.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، یک کارگر در مشهد حین انجام کار دچار حادثه شد.
بر اساس این گزارش، یک کارگر ۴۶ ساله، در خیابان هاشمی رفسنجانی مشهد، حین انجام کار در داخل قیف سیمان سقوط کرد و بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
تیمهای نجات آتشنشانی مشهد پس از اعزام به محل، پیکر او را از داخل قیف خارج و در اختیار عوامل مربوطه قرار دادند.
علت دقیق حادثه همچنان در دست بررسی مسئولان مربوطه است.
در این گزارش به جزئیات بیشتر اعم از هویت کارگر جانباخته اشارهای نشده است.
سنندج؛ مرگ یک کارگر ساختمانی که پیشتر مصدوم شده بود
به گزارش ایلنا، کارگر ساختمانی که حدود دو هفته پیش بر اثر سقوط از ارتفاع داربست ساختمان به شدت زخمی شده بود، روز گذشته در بیمارستان جان باخت.
بر اساس این گزارش، یک کارگر ساختمانی به نام احمد ابست و اهل روستای درهناخی از توابع شهرستان سروآباد حدود دو هفته پیش از داربست محل کار خود سقوط کرد و دچار مصدومیت شد.
وی نهایتا روز گذشته بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستانی در سنندج جان خود را از دست داد.













































بدون نظر
نظر بگذارید