خانه  > اندیشه و بیان  >  قوه قضاییه از توقیف اموال و انسداد حساب بانکی شماری از شهروندان خبر داد

قوه قضاییه از توقیف اموال و انسداد حساب بانکی شماری از شهروندان خبر داد

خبرگزاری هرانا – قوه قضاییه از توقیف ۲۴۰ مورد از اموال شهروندان ایرانی ساکن خارج کشور به دلیل آنچه ارتباط «با کشورهای متخاصم و اقدامات علیه امنیت و منافع ملی» عنوان کرده، خبر داد. همچنین حساب‌های بانکی ۱۸۲ نفر از این افراد مسدود و بیش از دو هزار استعلام از بانک مرکزی درباره حساب‌های شهروندان انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، ۲۴۰ مورد از اموال شهروندان ایرانی ساکن خارج کشور توقیف و حساب بانکی ۱۸۲ نفر از این افراد مسدود شد.

براساس این گزازش، سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد که طی ماه‌های گذشته، با دستور قضایی اموال شهروندانی که توسط این نهاد «وابسته اسرائیل و کشورهای متخاصم» معرفی شده‌اند، به دلیل آنچه «حفظ حقوق عامه و اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با اسرائیل علیه امنیت و منافع ملی به نفع مردم» عنوان شده، شناسایی و توقیف شده است.

در این گزارش آمده است، تاکنون ۱۴۳ مورد از اموال و املاک این افراد در تهران توقیف شده و با احتساب موارد دیگر در سراسر کشور، مجموع اموال توقیف‌شده به ۲۴۰ مورد رسیده است.

همچنین ۱۸۲ حساب بانکی متعلق به این افراد در بانک‌های کشور مسدود شده و بیش از دو هزار استعلام نیز از بانک مرکزی درباره حساب‌های متهمان صورت گرفته است.

سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرده است که در برخی از این پرونده‌ها کیفرخواست و حکم صادر شده و برخی پرونده‌ها نیز همچنان در حال رسیدگی هستند. وی مدعی شده است که این اموال متعلق به مردم ایران است و قوه قضاییه پیگیری خواهد کرد تا از آن‌ها برای «جبران خسارت بزه‌دیدگان» استفاده شود.

در این گزارش به هویت افراد، جزئیات پرونده‌های قضایی و نوع دقیق اموال توقیف‌شده اشاره‌ای نشده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید