خبرگزاری هرانا – ارسلان یزدانی، شهروند بهائی و زندانی سیاسی محبوس در زندان تهران بزرگ از این زندان به مکانی نامعلوم منتقل شد. انتقال و بیخبری از وضعیت وی منجر به افزایش نگرانیهای خانواده این زندانی شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ارسلان یزدانی، شهروند بهائی از زندان تهران بزرگ به مکانی نامعلوم منتقل شد.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده ارسلان یزدانی با تایید این موضوع به هرانا گفت: «روز چهارشنبه ۱۸ شهریورماه آقای یزدانی بدون اطلاع قبلی، از این زندان به مکان نامعلومی منتقل شده است. از زمان این انتقال تاکنون، هیچگونه تماسی از جانب این زندانی با خانوادهاش برقرار نشده است. بیخبری از وضعیت این شهروند بهائی، موجب افزایش نگرانیهای نزدیکان او شده است.»
مورخ ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵، ارسلان یزدانی توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود در کرج جهت تحمل محکومیت حبس بازداشت و به زندان تهران بزرگ منتقل شده بود.
در آذرماه ۱۴۰۲، با رای دادگاه تجدیدنظر، ارسلان یزدانی به شش سال حبس محکوم شد. حکم حبس آقای یزدانی چندی بعد به سه سال زندان کاهش یافت. این شهروند پیش از آن در مرحله بدوی توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران به حبس محکوم شده بود.
ارسلان یزدانی در تاریخ دهم شهریورماه ۱۴۰۰، توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و به بازداشتگاه یک-الف سپاه پاسداران منتقل شد. او نهایتا در مهرماه همان سال، با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شد.
ارسلان یزدانی، شهروند بهائی ۴۳ ساله و ساکن کرج است.













































بدون نظر
نظر بگذارید