خبرگزاری هرانا – حسین عزیزنصری، شهروند ساکن مشهد با دریافت ابلاغیهای جهت دفاع از اتهام انتسابی به شعبه ۲۷۱ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو این شهر احضار شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حسین عزیزنصری به دادسرا احضار شد.
براساس ابلاغیهای که توسط شعبه ۲۷۱ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد صادر شده است، از آقای عزیزنصری خواسته شده که ظرف مدت پنج روز جهت دفاع از اتهام انتسابی در شعبه مذکور حاضر شود.
جزییات بیشتر اعم از دلایل احضار و اتهامات مطروحه بر علیه این شهروند توسط هرانا در دست بررسی است.
در تاریخ ۱۹ فروردین ماه سال جاری حسین عزیزنصری توسط ماموران اداره اطلاعات در منزل خود در مشهد بازداشت و نهایتا پس از یک روز با قرار کفالت آزاد شد. همزمان شماری از لوازم الکترونیکی او از جمله تلفن همراه وی نیز توسط ماموران ضبط شد.
حسین عزیزنصری، ۳۳ ساله و شهروند ساکن مشهد پیشتر نیز به واسطه فعالیت های خود سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی را داشته است.













































بدون نظر
نظر بگذارید