خانه  > زنان, سایر گروهها  >  خشونت علیه زنان؛ بازداشت مردی پس از انتشار ویدئوهای متعدد ضرب‌وشتم

خشونت علیه زنان؛ بازداشت مردی پس از انتشار ویدئوهای متعدد ضرب‌وشتم

خبرگزاری هرانا –مردی که ویدئوهای متعددی از اعمال خشونت و ضرب‌وشتم زنان توسط او در فضای مجازی منتشر شده بود، توسط پلیس در تهران بازداشت شد. وی هنگام بازداشت در تهران هدف تیراندازی مأموران قرار گرفته و از ناحیه هر دو پا و دست چپ مجروح شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، مردی پس از انتشار ویدئوهای متعدد ضرب‌وشتم زنان بازداشت شد.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ، در پی انتشار ویدئوهایی در فضای مجازی که در آنها مردی چند زن را مورد ضرب‌وشتم قرار می‌داد، پرونده‌ای برای شناسایی و بازداشت وی تشکیل شد.

براساس این گزارش، مأموران پس از انجام بررسی‌های اطلاعاتی، هویت متهم را «نوید»، متولد سال ۱۳۶۹، اعلام کردند. پلیس مدعی است که وی پیش‌تر نیز ۱۰ بار با اتهاماتی از جمله ایجاد مزاحمت، نزاع، سرقت، ضرب‌وجرح، تهدید به قتل و ایجاد مزاحمت در فضای مجازی بازداشت شده و چندین بار دوران محکومیت خود را در زندان سپری کرده است.

در ادامه، مأموران محل تردد این فرد را در محدوده خیابان خرمشهر تهران شناسایی کرده و بامداد روز پنجشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵ برای بازداشت او وارد عمل شدند.

پلیس اعلام کرد که متهم هنگام اجرای عملیات با سلاح سرد به مأموران حمله کرده است. براساس این گزارش، مأموران ابتدا تیر اخطار شلیک کردند، اما پس از ادامه مقاومت وی، با استفاده از سلاح سازمانی او را از ناحیه هر دو پا و دست چپ هدف قرار دادند.

تاکنون اطلاعاتی درباره هویت و وضعیت زنان آسیب‌دیده، میزان صدمات واردشده به آنان، ثبت شکایت توسط قربانیان و روند رسیدگی قضایی به پرونده منتشر نشده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید