خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  گزارشی از آخرین وضعیت مهران کوشکی در زندان قزلحصار کرج

گزارشی از آخرین وضعیت مهران کوشکی در زندان قزلحصار کرج

خبرگزاری هرانا – مهران کوشکی، شهروند ساکن تهران، صد روز پیش بازداشت شد و همچنان به صورت بلاتکلیف در زندان قزلحصار کرج به سر می‌برد. بازداشت وی به ظن ارسال تصاویر مرتبط با جنگ برای رسانه‌های خارج از کشور صورت گرفته است؛ اتهامی که مهران کوشکی آن را رد کرده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، مهران کوشکی کماکان در زندان قزلحصار کرج در بازداشت است.

یک منبع نزدیک به خانواده این شهروند، ضمن تأیید این خبر، به هرانا گفت: مهران در حالی که تصاویر مرتبط با جنگ را در تلفن همراه خود داشت، در یک ایست بازرسی در تهران بازداشت شد. وی به ارسال این تصاویر برای رسانه‌های خارج از کشور متهم شده است؛ اتهامی که در تمامی مراحل دادرسی آن را رد کرده است. او صرفاً از روی کنجکاوی و در پی حملات نظامی به محله محل سکونتش، از این حملات فیلم‌برداری کرده بود.

وی افزود: پرونده مهران پس از برگزاری چندین جلسه بازجویی، برای رسیدگی به شعبه پنجم دادگاه انقلاب تهران ارجاع شده است.

مهران کوشکی، ۳۴ ساله و ساکن محله تهرانپارس تهران، در تاریخ ۲ فروردین‌ماه سال جاری در ایست بازرسی فلکه اول تهرانپارس بازداشت شد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید