خانه  > اندیشه و بیان  >  جاسک؛ گزارشی از بازداشت یک طلبه اهل سنت و برادرش

جاسک؛ گزارشی از بازداشت یک طلبه اهل سنت و برادرش

خبرگزاری هرانا – حمزه ترابی، طلبه اهل سنت و برادرش طالب ترابی، شهروندان اهل جاسک در بازداشت به سر می‌برند. حمزه در تاریخ ۳۱ خردادماه، پس از احضار به اداره اطلاعات جاسک بازداشت و به بندرعباس منتقل شده است. برادر او نیز حدود یک ماه پیش بازداشت و از سرنوشت او اطلاعی در دست نیست.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رسانک، دو برادر در جاسک بازداشت شدند.

هویت این شهروندان حمزه ترابی، ۲۵ ساله، طلبه اهل سنت، فرزند دادنبی، اهل روستای پرکوه از توابع دهستان گابریک شهرستان جاسک و برادرش طالب ترابی، ۳۰ ساله گزارش شده است.

براساس این گزارش، نیروهای اداره اطلاعات جاسک طی یک تماس تلفنی حمزه ترابی را احضار کردند و او روز یکشنبه ۳۱ خردادماه در این نهاد امنیتی حاضر و سپس بازداشت شد. در ادامه وی به بندرعباس منتقل شده است.

طالب ترابی نیز حدود یک ماه پیش بازداشت شد و خانواده تاکنون اطلاعی در خصوص سرنوشت او به دست نیاورده‌اند. به خانواده اعلام شده است که اتهام طالب، «ارتباط با گروه های مسلح مخالف نظام» است.

تاکنون از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه حمزه ترابی اطلاعی حاصل نشده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید