خانه  > اندیشه و بیان, زندانیان  >  پرونده سازی در زندان؛ مسعود فرهیخته به دادگاه انقلاب فراخوانده شد

پرونده سازی در زندان؛ مسعود فرهیخته به دادگاه انقلاب فراخوانده شد

خبرگزاری هرانا – مسعود فرهیخته، فعال صنفی معلمان محبوس در ندامتگاه مرکزی کرج، با پرونده سازی جدید علیه خود مواجه و برای رسیدگی به این پرونده‌ به دادگاه انقلاب کرج فراخوانده شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، مسعود فرهیخته، با پرونده های جدید در دوران حبس مواجه شده است.

براساس این گزارش، آقای فرهیخته در ماه های اخیر با پرونده‌ای جدید علیه خود مواجه شده است. مراحل بازپرسی در شعب یک و دو بازپرسی دادسرای کرج انجام شده است. این فعال صنفی معلمان محبوس در ندامتگاه مرکزی کرج اخیرا با دریافت ابلاغیه ای به دادگاه احضار شده است. از او خواسته شده که در تاریخ ۷ تیرماه برای دفاع از اتهام تبلیغ علیه نظام در شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج به ریاست قاضی سبزواری حاضر شود.

مسعود فرهیخته در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۴۰۴، در نشست فوق‌العاده شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در شهرضا بازداشت و پس از چندی به ندامتگاه مرکزی کرج منتقل شد.

مردادماه سال گذشته، محکومیت آقای فرهیخته توسط شعبه ۱۲ دادگاه تجدیدنظر استان البرز به چهار سال و یک ماه و ۱۷ روز حبس کاهش یافت.

وی در زمستان سال ۱۴۰۳، توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج به شش سال زندان، دو سال ممنوعیت خروج از کشور و به عنوان مجازات های تکمیلی به منع عضویت در گروه‌ها و دسته های اجتماعی و منع رفت و آمد در استان های البرز، تهران، قزوین، لرستان و کردستان محکوم شده بود.

مسعود فرهیخته، عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان اسلامشهر پیش از این نیز به واسطه فعالیت های خود سابقه بازداشت و محکومیت را داشته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید