خانه  > اندیشه و بیان  >  دستور توقیف اموال ۱۰۰ شهروند در استان اصفهان صادر شد

دستور توقیف اموال ۱۰۰ شهروند در استان اصفهان صادر شد

خبرگزاری هرانا – رئیس کل دادگستری استان اصفهان از صدور دستور توقیف اموال ۱۰۰ شهروند در این استان به دلیل آنچه «حمایت از دشمن» عنوان کرده، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، دستور توقیف اموال ۱۰۰ شهروند در استان اصفهان صادر شد.

اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان ضمن اعلام این خبر مدعی شد که این افراد از راه‌های مختلف به حمایت از جنایات دشمن پرداخته‌اند و این شهروندان را «خائنین به وطن» نامید.

این مقام قضایی در ادامه نیز از ادامه این روند در استان اصفهان خبر داد.

در گزارش مذکور به هویت افراد و جزئیات بیشتر اشاره‌ای نشده است.

پس از آغاز حملات نظامی به ایران، غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، اعلام کرد دستور قضایی برای ضبط و توقیف اموال مرتبط با آنچه «عناصر همکار با دشمن در داخل و خارج کشور» عنوان کرده، صادر شده است. او همچنین این افراد را به اعدام تهدید کرد و گفت: «یکی از مجازات‌های مقرر در این مورد، اعدام است و پس از بررسی‌ها، یکی از مجازات‌های قانونی شامل حال افراد مشمول خواهد شد.»

در پی صدور این دستور از سوی قوه قضائیه، سامانه هوشمند استعلامات مالی «سهام» راه‌اندازی شده که با فعال‌سازی این امکان، شعب دادسراها و دادگاه‌های سراسر کشور قادرند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به‌صورت برخط، اموال و دارایی‌های شهروندان را شناسایی کرده و اقدامات لازم برای توقیف آنها را اعمال کنند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید