خانه  > اعدام  >  دو زندانی در زندان‌های دزفول و ماکو اعدام شدند

دو زندانی در زندان‌های دزفول و ماکو اعدام شدند

خبرگزاری هرانا – حکم دو زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، در زندان‌های دزفول و ماکو به اجرا در آمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، دو زندانی در زندان‌های دزفول و ماکو اعدام شدند.

هویت این زندانیان، جان‌محمد سعادتی، ۴۶ ساله، پدر دو فرزند، اهل اهواز و زکریا خضرنژاد، حدودا ۳۵ ساله، اهل ماکو گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، آقای خضرنژاد حدود پنج سال پیش در جریان یک نزاع و درگیری مرتکب قتل و بازداشت شد. وی سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم و حکم وی روز چهارشنبه ۲۰ خرداد ماه، در زندان ماکو اجرا شده است.

آقای سعادتی نیز چهار سال پیش از بابت اتهام قتل بازداشت و توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شد. این زندانی روز شنبه ۱۶ خردادماه در زندان دزفول اعدام شده است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان ها و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر پایه گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، که توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر شده است، در سال ۱۴۰۴، دست کم ۲٬۴۸۸ شهروند از جمله ۶۳ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند. از این میزان حکم ۱۳ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۳۰ تن دیگر از جمله ۱۰ زن و ۱ کودک-مجرم به اعدام محکوم شدند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید