خانه  > slide, زندانیان  >  تداوم بازداشت؛ بلاتکلیفی احمد رحیمی و سهیلا حسینی همچنان ادامه دارد

تداوم بازداشت؛ بلاتکلیفی احمد رحیمی و سهیلا حسینی همچنان ادامه دارد

خبرگزاری هرانا – احمد رحیمی، استاد دانشگاه و همسرش سهیلا حسینی، هنرمند و نقاش، با گذشت ۷۵ روز از زمان بازداشت، همچنان به‌صورت بلاتکلیف در زندان وکیل‌آباد مشهد نگهداری می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، احمد رحیمی و همسرش سهیلا حسینی، کماکان در زندان وکیل‌آباد مشهد در بازداشت به‌سر میبرند.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، با وجود گذشت ۷۵ روز از زمان بازداشت، خانواده این افراد از دلایل بازداشت و اتهامات منتسب به آنان مطلع نشده‌اند. همچنین با وجود پیگیری‌های مکرر نزدیکان آنان از مراجع قضایی از جمله دادسرا، دادگاه و مسئولان زندان، تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده و امکان ملاقات حضوری نیز برای آنان فراهم نشده است. این افراد همچنین از حق دسترسی به وکیل و امکان تودیع وثیقه برای آزادی موقت محروم مانده‌اند.

یک منبع مطلع از وضعیت این زوج، ضمن تایید این موضوع به هرانا گفت: «پس از بازداشت احمد و همسرش، خانواده آنها به مدت ۱۵ روز در بی‌خبری کامل از وضعیت و محل نگهداری فرزندانشان به‌سر بردند. این دو سرانجام در یک تماس تلفنی کوتاه، عزیزان‌شان را از انتقال خود به زندان وکیل‌آباد مشهد مطلع کردند.»

بازداشت این دو شهروند در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ در محل سکونت‌شان توسط نیروهای امنیتی انجام شد؛ اقدامی که در پی کمک‌های انسان‌دوستانه به مجروحان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ و با طرح ادعای استفاده از اینترنت استارلینک صورت گرفت.

احمد رحیمی، استاد رشته IT و عضو سابق هیئت علمی چند دانشگاه مشهد است. همسر وی، سهیلا حسینی نیز در حوزه هنرهای تجسمی فعالیت دارد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید