خانه  > سایر گروهها  >  گزارشی از بازداشت ۵ شهروند در شهرستان‌های مهرستان و سیب و سوران

گزارشی از بازداشت ۵ شهروند در شهرستان‌های مهرستان و سیب و سوران

خبرگزاری هرانا – روز پنجشنبه ۷ خردادماه، پنج شهروند ساکن شهرستان‌های سیب‌ و سوران و مهرستان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان‌های نامعلومی منتقل شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، پنج شهروند توسط نیروهای امنیتی در شهرستان‌های مهرستان و سیب و سوران بازداشت شدند.

هویت دو تن از این شهروندان بازداشتی، یارمحمد جهان‌دیده، حدودا ۳۵ ساله، فرزند ملک‌محمد، اهل روستای کلان از توابع بخش هیدوچ شهرستان سیب‌ و سوران و ادریس باهوت‌زهی، حدودا ۳۰ ساله و اهل شهرستان مهرستان گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، شامگاه روز پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵، نیروهای امنیتی بدون ارائه حکم قضایی این شهروندان را در منازل خود بازداشت و به مکان‌های نامعلومی منتقل کردند. بازداشت این شهروندان با خشونت همراه بوده است.

علیرغم پیگیری‌های خانواده این افراد، مسئولان مربوطه تاکنون در خصوص وضعیت و محل نگهداری آنها پاسخ روشنی ارائه نکرده‌اند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این شهروندان نیز اطلاعی حاصل نشده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید