خبرگزاری هرانا – هشت تن از کارگران پتروشیمی ماهشهر پس از پیگیری مطالبات صنفی، از جمله اعتراض به کسر مزایای مزدی، توسط کارفرما از کار اخراج شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، هشت تن از کارگران پتروشیمی ماهشهر از کار تعدیل شدند.
بر اساس این گزارش، ۴۸ کارگر قراردادی شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی ماهشهر در راستای پیگیری مطالباتشان و برای دریافت حقوق قانونی خود از کارفرما شکایت کردند.
در پی شکایت کارگران، مدیریت شرکت با عدم تمدید قرارداد هشت تن از کارگران مذکور آنها را اخراج کرده است.
کارگران پتروشیمی ماهشهر با بیان اینکه «این اتفاق سوال مهمی را در فضای صنعتی منطقه مطرح کرده است»، گفتند: آیا پیگیری حقوق قانونی توسط کارگران میبایست به عاملی برای پایان همکاری با آنها منجر شود.
لازم به ذکر است، پیشتر شماری از کارگران قراردادی شرکت پایانهها و مخازن پتروشیمی ماهشهر در اعتراض به کسر مزایای مزدی خود، تجمع اعتراضی برگزار کرده بودند.













































بدون نظر
نظر بگذارید