خانه  > سایر گروهها, کودکان  >  بازماندگان از تحصیل بیشترین سهم از آمار خودکشی در خراسان شمالی را دارند

بازماندگان از تحصیل بیشترین سهم از آمار خودکشی در خراسان شمالی را دارند

خبرگزاری هرانا – معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی اعلام کرد که طی پنج سال اخیر، بازماندگان از تحصیل، بالاترین سهم را در میان موارد خودکشی در این استان به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی، در خصوص خودکشی‌های صورت گرفته در این استان اظهاراتی ارائه کرد.

مهدی یوسفی زورمی در نشست بررسی علل خودکشی در خراسان شمالی اعلام کرد: بر اساس داده‌های آماری پنج سال اخیر، بازماندگان از تحصیل بیشترین فراوانی خودکشی را در این استان به خود اختصاص داده‌اند.

به گفته وی، رده سنی ۲۰ تا ۳۰ سال نیز بیشترین سهم از جامعه آماری در معرض تهدید را شامل می‌شود. این مقام قضایی با اشاره به وضعیت استان در مقایسه کشوری افزود که خراسان شمالی طی پنج سال گذشته از نظر میزان وقوع خودکشی، عمدتاً در رتبه‌های ۱۵ تا ۱۹ قرار داشته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی، از آغاز یک طرح مشترک پژوهشی میان دادگستری استان و بنیاد نخبگان خراسان شمالی برای بررسی علل این پدیده خبر داد. وی گفت این طرح بر پایه داده‌های آماری و با هدف برنامه‌ریزی دقیق برای کاهش موارد خودکشی در حال اجراست.

مهدی یوسفی زورمی تاکید کرد که کاهش آمار خودکشی نیازمند مشارکت دستگاه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی، افزایش آگاهی عمومی و برگزاری دوره‌های مشاوره‌ای است.

لازم به ذکر است، بازماندن از تحصیل با مجموعه‌ای از محرومیت‌های اجتماعی و اقتصادی همراه است که می‌تواند زمینه‌ساز آسیب‌های جدی روانی شود. ترک تحصیل اغلب با کاهش فرصت‌های شغلی، افزایش فشارهای معیشتی و احساس طردشدگی اجتماعی همراه است؛ عواملی که به‌ویژه در میان جوانان، می‌تواند خطر بروز رفتارهای پرخطر از جمله خودکشی را افزایش دهد. در چنین شرایطی، توجه به وضعیت آموزشی و حمایت از افراد در معرض ترک تحصیل، به‌عنوان یکی از راهکارهای پیشگیرانه، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید