خانه  > اندیشه و بیان, سایر گروهها  >  گزارشی از بازداشت ۷ شهروند در ساوه

گزارشی از بازداشت ۷ شهروند در ساوه

خبرگزاری هرانا – فرمانده انتظامی ساوه از بازداشت هفت شهروند در این شهرستان به دلایل آنچه “ارسال اطلاعات و همکاری با رسانه‌های خارج از کشور” عنوان کرده، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، هفت شهروند در شهرستان ساوه بازداشت شدند.

فرمانده انتظامی ساوه در این رابطه مدعی شد که این شهروندان اقدام به ارسال اطلاعات و همکاری با رسانه‌های خارج از کشور کرده‌اند.

در این گزارش به جزییات بیشتر اعم از هویت افراد بازداشت شده، تاریخ دستگیری و محل نگهداری آنان اشاره نشده است.

لازم به ذکر است حملات نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران از ۹ اسفند ۱۴۰۴ آغاز شد و در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ آتش‌بس دو هفته‌ای میان طرفین اعلام شد. هرانا از زمان آغاز این حملات، به ‌صورت روزانه اقدام به ثبت و مستندسازی رویدادهای مرتبط با این درگیری‌ها در نقاط مختلف کشور کرده است. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به آخرین گزارش تفصیلی هرانا که مربوط به چهل روز نخست این درگیری‌ مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید