خانه  > slide, زندانیان  >  زندان وکیل آباد مشهد؛ تداوم بازداشت سیدمهدی صدر حافظ به ۶۰ روز رسید

زندان وکیل آباد مشهد؛ تداوم بازداشت سیدمهدی صدر حافظ به ۶۰ روز رسید

خبرگزاری هرانا – سیدمهدی صدر حافظ، متهم سیاسی دو ماه است که به صورت بلاتکلیف در زندان وکیل آباد مشهد نگهداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سیدمهدی صدر حافظ کماکان در بازداشت به‌سر می‌برد.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این شهروند ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “از بازداشت آقای صدر حافظ ۶۰ روز می‌گذرد. او هم اکنون در بند ۶/۱ زندان وکیل‌آباد مشهد، نگهداری می‌شود. با وجود آنکه وی در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد از بابت اتهاماتی از قبیل تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت کشور تفهیم اتهام شده، اما تاکنون جلسه دادگاهی برای رسیدگی به پرونده‌اش تشکیل نشده است. او همچنان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد و امکان آزادی او با وثیقه نیز میسر نشده است.”

سیدمهدی صدر حافظ در تاریخ ۲ دی‌ماه سال جاری، به دلیل شرکت در مراسم هفتم خسرو علیکردی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه سروش منتقل شده بود.

آقای صدر حافظ، شهروند ساکن مشهد و پدر دو فرزند پیش از بازداشت در حوزه تاکسیرانی مشغول به فعالیت بود. سیدمهدی صدر حافظ پیش از این نیز از بابت فعالیت‌های خود سابقه بازداشت و تحمل حبس را داشته است.

لازم به ذکر است، خسرو علیکردی، وکیل دادگستری و مدافع حقوق بشر اهل سبزوار و ساکن مشهد، شامگاه جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ درگذشت. سپس مراسم هفتم وی در تاریخ ۲۱ آذرماه، در مسجد غدیر مشهد با حضور گسترده شهروندان برگزار شد. این مراسم با سردادن شعارهای اعتراضی از سوی شرکت‌کنندگان همراه بود. سرانجام با مداخله نیروهای انتظامی، این مراسم به خشونت کشیده شد و برخوردهای متعددی با حاضرین صورت گرفت. در این راستا دادستان مشهد مجموع تعداد بازداشت‌شدگان در جریان مراسم هفتم خسرو علیکردی را ۵۰ تن عنوان کرد و گفت که تاکنون ۱۹ تن از این افراد آزاد شده‌اند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید