خبرگزاری هرانا – سه شهروند به نام های آرمان (مهدی) مومنی در تهران، حمید رودسرابی در سبزوار، محمد آذری در اسفراین در رابطه با اعتراضات دی ماه در تاریخ های مختلف بازداشت شده و کماکان در زندان بسر میبرند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ۲۳ دی ماه آرمان (مهدی) مومنی، در تهران بازداشت شد.
بازداشت این شهروند در نزدیکی پارک قیطریه تهران و توسط مأموران اطلاعات سپاه صورت گرفته است. به گفته یکی از نزدیکان او در گفتوگو با هرانا، آرمان مومنی طی این مدت تنها یک تماس کوتاه تلفنی با خانوادهاش داشته و در آن تماس اعلام کرده که از محل نگهداری خود بیاطلاع است.
با وجود پیگیریهای مکرر خانواده برای اطلاع از محل نگهداری و اتهامات منتسب به وی، تاکنون پاسخی دریافت نشده است؛ موضوعی که نگرانیهای خانواده مومنی را تشدید کرده است.
بنا بر خبری دیگر، یک شهروند در سبزوار به نام حمید رودسرابی، متولد ۷۴ در تاریخ ۲۰ دی ماه در محل کارش توسط ماموران امنیتی بازداشت شد.
نزدیکان وی نسبت به محل نگهداری و اتهامات مطروحه علیه وی اظهار بی اطلاعی کردند.
۲۴ دی ماه نیز یک شهروند دیگر در اسفراین نیز توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
هویت او محمد آذری، متولد ۱۳۷۱، توسط هرانا احراز شده است. وی پس از گذشت دو هفته از زمان بازداشت با پایان مراحل بازجویی به زندان اسفراین منتقل شد.












































بدون نظر
نظر بگذارید