خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  اعتراضات ۱۴۰۴؛ گزارشی از بازداشت ۴ شهروند در شهرهای مختلف

اعتراضات ۱۴۰۴؛ گزارشی از بازداشت ۴ شهروند در شهرهای مختلف

خبرگزاری هرانا – فر‌وغ رام، شهروند بهائی در زاهدان، سهراب عنایتی و محمد تیموری در تربت جام و نرجس (ویدا) آزاد، طی روزهای اخیر در ارتباط با اعتراضات بازداشت شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، چهار شهروند توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

هویت آنها، فر‌وغ رام، شهروند بهائی ساکن زاهدان، نرجس (ویدا) آزاد، ۲۰ ساله و ساکن سبزوار، سهراب عنایتی و محمد تیموری، شهروندان ساکن تربت جام، توسط هرانا احراز شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، بازداشت فر‌وغ رام، شهروند بهائی مورخ ۳۰ دی ماه در منزل شخصی خود در زاهدان صورت گرفته است. همچنین خانم نرجس آزاد، تاریخ ۳۰ دی ماه در سبزوار بازداشت و پس از اتمام مراحل بازجویی به زندان این شهر منتقل شده است.

از سوی دیگر، طی روزهای اخیر، سهراب عنایتی و محمد تیموری در تربت جام بازداشت شده اند. این شهروندان به لیدری اعتراضات متهم شده اند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، از اتهامات مطروحه و محل نگهداری سه تن از افراد بازداشت شده، اطلاعی حاصل نشده است.

لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش تفصیلی هرانا از سی‌امین روز اعتراضات که شامگاه گذشته منتشر شد، مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید