خبرگزاری هرانا – پیام فریدیان، شهروند بهائی ساکن مشهد روز پنجشنبه ۲ بهمنماه، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، پیام فریدیان، شهروند بهائی، بازداشت شد.
براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای فریدیان روز پنجشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۴ در کارگاه سفالگری خود در مشهد توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. با گذشت پنج روز از زمان بازداشت، از محل نگهداری او اطلاعی حاصل نشده است.
تا لحظه تنظیم این گزارش، از اتهامات مطروحه علیه این شهروند بهائی اطلاعی حاصل نشده است.
پیام فریدیان عکاس و سفالگر ساکن مشهد است.
لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دیماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گستردهترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. برای اطلاعات بیشتر، میتوانید به گزارش تفصیلی هرانا از روز بیستونهم اعتراضات که شامگاه گذشته منتشر شد، مراجعه کنید.












































بدون نظر
نظر بگذارید