خانه  > slide, اندیشه و بیان, زنان, زندانیان  >  اعتراضات ۱۴۰۴؛ دستکم ۱۵۰ زن و دانش‌آموز دختر بازداشتی به زندان شیراز منتقل شدند

اعتراضات ۱۴۰۴؛ دستکم ۱۵۰ زن و دانش‌آموز دختر بازداشتی به زندان شیراز منتقل شدند

خبرگزاری هرانا – دستکم ۱۵۰ تن از زنان بازداشت‌شده در ارتباط با اعتراضات سراسری که عمده آنان را دانش‌آموزان دختر تشکیل می‌دهند، به بند سیاسی زندان عادل‌آباد شیراز منتقل شده‌اند؛ بندی که از نظر ظرفیت و امکانات، پاسخگوی این تعداد زندانی نیست.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دستکم۱۵۰ زن بازداشت شده در جریان اعتراضات ۱۴۰۴، در زندان عادل آباد شیراز بسر میبرند.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، اکثر این ۱۵۰ زن بازداشتی را دانش‌آموزان دختر تشکیل می‌دهند. آنها به بند سیاسی در زندان عادل آباد شیراز منتقل شده‌اند؛ اتاقی که حتی برای ۳۰ نفر فضای کافی ندارد. همچنین شماری دیگر از زنان بازداشتی، به اتاق‌های مربوط به زندانیان متهم به قتل، جرائم مواد مخدر، سرقت و نیز اتاق نوجوانان انتقال یافته‌اند.

بنا بر اظهارات منابع مطلع، طی دو هفته اخیر، تلفن‌های بند زنان این زندان قطع بوده و ملاقات‌های گزینشی تنها در هفته دوم به صورت کابینی انجام شده است. همچنین، کمبود مواد غذایی باعث شده است که یک بشقاب معمولی غذا که پیشتر به یک زندانی اختصاص می‌یافت، بین چهار نفر تقسیم شود. افزون بر این، دو ماه است برخی مواد غذایی همچون تره بار برای زندان تامین نشده، اجناس فروشگاه کم و گران است و حتی آب نوشیدنی به زندانیان ارائه نمی‌شود. زندانیان زن ساکن نمازخانه نیز جهت استفاده از سرویس بهداشتی و حمام، باید بعد از ساعت ۱۱ صبح با تشکیل صف نوبت، به اتاق قرنطینه مراجعه کنند.

همزمان، شماری از زندانیان زن از بندهای جرائم مالی و سیاسی، از جمله حکیمه هنرمندی، زندانی سیاسی و رویا ثابت، شهروند بهائی، به نمازخانه این زندان منتقل شده‌اند؛ جایی که فاقد امکانات بهداشتی اولیه است.

هویت بازداشت‌شدگان و نیز تعداد افراد زیر ۱۸ سال در میان آنان، همچنان از سوی هرانا در دست بررسی است.

لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش تفصیلی هرانا از روز بیست‌وهفتم اعتراضات که شامگاه گذشته منتشر شد، مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید