خبرگزاری هرانا – همزمان با اعتراضات سراسری در ایران و در شرایطی که کشور با قطع گسترده اینترنت و محدودیت شدید جریان اطلاعات مواجه بوده است، حکم دستکم ۲۲ زندانی که پیشتر از بابت اتهامات قتل و جرائم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند، در زندان های مختلف کشور اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم اعدام ۱۳ زندانی در زندان های مختلف کشور اجرا شد.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا؛ سحرگاه روز دوشنبه ۲۹ دی ماه، نوید جباری در زندان نیشابور، علی رضا بارانی در زندان درود، کیمیا خانی در زندان اصفهان، کبیر اخلاقی در زندان گرگان، کیارش لنگرودی در زندان زنجان، بهرام حسنپور در زندان ساوه، فرامرز عموزاد در زندان نوشهر، در پروندههایی جداگانه از بابت اتهام قتل اعدام شدند. گودرز برزگر در زندان کاشان و ایمان نیری در زندان کرمان، نیز صبح روز گذشته از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به چوبه دار آویخته شدند.
از سوی دیگر سحرگاه امروز سه شنبه ۳۰ دی ماه، احکام اعدام راستین مجیدی در زندان اهواز و سیروس مشکینی در زندان جیرفت به اتهام قتل و مبین گلمحمدی در زندان یزد و نادر عینی در زندان بم، از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر اجرا شد.
اجرای حکم اعدام ۹ زندانی
به گزارش سازمان حقوق بشر ایران، در تاریخ ۱۰ دی ماه، پنج زندانی در زندان شیراز اعدام شدند. هویت این افراد سعید پرتوی، ۲۴ ساله، علی پرتوی، آرش شمسی، ۲۸ ساله و اهل فسا، ناصر میرزایی، ۳۲ ساله و سهراب ایمانی، اهل شیراز، گزارش شده است. بر اساس این گزارش، سعید و علی پرتوی که پسرعموی یکدیگر بودند، حدود دو سال پیش به اتهام قتل یک افسر نیروی انتظامی در شیراز بازداشت و به اعدام محکوم شده بودند. احکام اعدام دیگر زندانیان نیز به اتهام قتل از سوی محاکم کیفری صادر شده بود.
از سوی دیگر، در تاریخ ۲۸ دی ماه، کیان منوچهری، ۲۲ ساله و اهل اردکان، در زندان یزد اعدام شد. همچنین مجازات مرگ خسرو علیشاهی، ۲۵ ساله و اهل تهران، در تاریخ ۱۴ دی ماه در زندان قم به اجرا درآمد. در ادامه، سید محمد عطاری، ۳۷ ساله و محرم سرچمی، ۵۹ ساله، پدر چهار فرزند و هر دو اهل تبریز، در تاریخ ۲۳ دی ماه، در پرونده هایی جداگانه از بابت اتهام قتل در زندان تبریز به چوبه دار آویخته شدند.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان از سوی مسئولان زندانها و نهادهای متولی بهصورت رسمی اعلام نشده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید