خانه  > slide, اعدام  >  زندان مهاباد؛ یک زندانی اعدام شد

زندان مهاباد؛ یک زندانی اعدام شد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز چهارشنبه ۳ دی ماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان مهاباد به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم اعدام یک زندانی در زندان مهاباد اجرا شد.

هویت این زندانی که سحرگاه امروز چهارشنبه ۳ دی ماه، به چوبه دار آویخته شد، (نام کوچک نامشخص) رستگاری توسط هرانا احراز شده است.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای رستگاری پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر پایه آماربرداری سالانه‌ی مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در بازه زمانی ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵ دست‌کم ۱۵۳۷ مورد اجرای حکم اعدام در زندان‌های ایران ثبت شده است. این رقم بالاترین میزان در دهه‌ی اخیر بوده و گویای روندی فزاینده در اعمال این مجازات است؛ به‌نحوی که شمار اعدام‌ها در مقایسه با سال گذشته (۸۲۳ مورد)، بیش از ۸۶.۰۷٪ افزایش داشته و نسبت به میانگین سالانه‌ی ده ‌ساله نیز رشد چشمگیری را نشان می‌دهد. بخش قابل ‌توجهی از این احکام به اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر اختصاص داشته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید