خبرگزاری هرانا – سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد که یک متهم به سرقت و قتل یک زن، توسط دادگاه کیفری یک تهران در کنار سایر مجازات ها به اعدام و تحمل ۱۴۸ ضربه شلاق محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد که حکم متهم به قتل زهرا میرزایی، صادر شد.
اصغر جهانگیر در این خصوص گفت: کیفرخواست این پرونده صادر و به دادگاه کیفری یک ارسال شده است. بر اساس محتویات پرونده، متهم با انگیزه سرقت مرتکب قتل عمد شد و همچنین به نوعی با مقتول نسبت فامیلی داشت.
به گفته وی، دادگاه کیفری یک تهران هفته گذشته رأی خود را صادر کرد. مطابق رأی صادره، متهم از بابت قتل به اعدام محکوم شد. همچنین به دلیل ایراد جراحت به مقتول، به پرداخت دیه و تحمل یک سال حبس محکوم شد.
سخنگوی قوه قضائیه یادآور شد: در خصوص سرقت، دادگاه نامبرده را به یک سال و شش ماه حبس، ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و رد مال محکوم کرد. با توجه به اینکه متهم پس از ارتکاب قتل، منزل و پیکر مقتول را آتش زده است، از باب تحریق و جنایت نیز به یک سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق و پرداخت بیمه محکوم شد.












































بدون نظر
نظر بگذارید