خبرگزاری هرانا – امروز شنبه ۱۵ آذرماه، شماری از مالباختگان رمزارزهای کینگ مانی و یوتیبایت در تهران و تعدادی از مالباختگان شرکت فرهاندیزل آریا در اسلامشهر تجمع اعتراضی برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴، جمعی از مالباختگان رمزارزهای کینگ مانی و یوتیبایت در مقابل دادسرای ناحیه ۳۱ تهران دست به تجمع زدند.
شهروندان معترض خواهان رسیدگی مسئولین قضایی جهت جبران زیانهای مالی خود هستنند.
این شهروندان، روز یکشنبه هفته گذشته نیز در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلات خود، دست به تجمع زده بودند.
اسلامشهر؛ تجمع مالباختگان شرکت فرهان دیزل
به گزارش هرانا، امروز شنبه ۱۵ آذر، گروهی از مالباختگان شرکت فرهاندیزل آریا در مقابل ساختمان دادگستری شهرستان اسلامشهر دست به تجمع زدند.
به گفته شهروندان معترض، علیرغم گذشت دو سال از آغاز این پرونده، همچنان به مطالبات آنها رسیدگی نشده است.
مالباختگان این شرکت پیشتر نیز با برگزاری تجمع اعتراضی اعلام کرده بودند که علیرغم پرداخت مبالغ هنگفت، تاکنون خودرویی دریافت نکردهاند و مدتهاست که از طریق مراجع قضایی خواستار رسیدگی به مشکلات خود هستند.












































بدون نظر
نظر بگذارید