خانه  > slide, زندانیان  >  ندامتگاه مرکزی کرج؛ ۷ روز بی‌خبری از وضعیت زرتشت احمدی راغب در سلول انفرادی

ندامتگاه مرکزی کرج؛ ۷ روز بی‌خبری از وضعیت زرتشت احمدی راغب در سلول انفرادی

خبرگزاری هرانا – زرتشت احمدی راغب، زندانی سیاسی محبوس در ندامتگاه مرکزی کرج، هفت روز پیش به یکی از سلول‌های انفرادی این زندان منتقل شده و از آن زمان تاکنون هیچ اطلاعی از وضعیت جسمی و سلامت او در دست نیست. تداوم این بی‌خبری، نگرانی خانواده و نزدیکانش را افزایش داده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، زرتشت احمدی راغب زندانی سیاسی کماکان در یکی از سلول‌های انفرادی ندامتگاه مرکزی کرج نگهداری می‌شود.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، با گذشت هفت روز از انتقال این زندانی سیاسی به سلول انفرادی، تاکنون خبری از وضعیت سلامتی وی منتشر نشده و تداوم این بی‌خبری موجب تشدید نگرانی‌های خانواده و اطرافیان او شده است.

روز شنبه ۱ آذرماه، زرتشت احمدی راغب، در پی اعتراض به برخی محدودیت‌ها و محرومیت‌های موجود علیه زندانیان به‌ صورت تنبیهی به سلول انفرادی منتقل شده بود.

آقای احمدی راغب در تاریخ ۲۴ آبان‌ماه، با تصمیم مسئولین زندان و دادستان کرج، جهت گذراندن هشت ماه باقی مانده از دوران محکومیت حبس خود از زندان قزلحصار به ندامتگاه مرکزی کرج منتقل شد.

این زندانی سیاسی در تیرماه ۱۴۰۳، در خصوص پرونده ای که با شکایت مسئولان زندان قزلحصار کرج در طول دوران تحمل حبس علیه وی گشوده شد، به یک سال حبس و دو سال تبعید محکوم شد. با به اجرا درآمدن این حکم، امکان آزادی از این زندانی سیاسی پس از قریب به پنج سال تحمل حبس بابت پرونده پیشین، از وی سلب شد.

زرتشت احمدی راغب اواخر اسفندماه ۱۴۰۱ بازداشت و پس از چند ماه، توسط دادگاه انقلاب تهران به پنج سال و هشت ماه حبس و مجازات های تکمیلی محکوم شد. وی پیشتر نیز به واسطه فعالیت‌های خود سابقه برخورد قضایی و تحمل حبس را داشته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید