خانه  > slide, اعدام  >  زندان مهاباد؛ گزارشی از اجرای حکم اعدام یک زندانی

زندان مهاباد؛ گزارشی از اجرای حکم اعدام یک زندانی

خبرگزاری هرانا – سحرگاه روز سه‌شنبه ۶ آبان‌ماه، یک زندانی در زندان مهاباد اعدام شد. وی پیشتر از بابت اتهام قتل به مجازات مرگ محکوم شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یک زندانی در زندان مهاباد اعدام شد.

این زندانی سحرگاه روز سه‌شنبه ۶ آبان‌ ۱۴۰۴ به چوبه دار آویخته شد. هویت وی، یاسین الهی، توسط هرانا احراز شده است.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای الهی پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط دادگاه‌ کیفری به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر پایه آماربرداری سالانه‌ی مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵ تنها ۵.۸۶٪ از اعدام‌های صورت‌گرفته در زندان‌های ایران توسط نهادهای رسمی و رسانه‌های داخلی اعلام شده‌اند. این در حالی است که ۹۴.۱۴٪ اعدام شدگان به صورت مخفیانه یا بدون اعلام در رسانه های جمعی اعدام شده اند. در بسیاری از این اعدام‌ها، به‌دلیل مخفی‌کاری، زندانیان حتی از حق ملاقات آخر با خانواده خود محروم شده‌اند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید